Inloggen op uw account

Lukt u niet om in te loggen? Neem dan contact met ons op.

Wachtwoord vergeten?

Ondernemers in Life Sciences
en Medische Technologie

Lid worden
Terug

Agenda

21-11 Meer info

Pivot Oncology Conference

Breakthroughs in precision cancer treatment OSS, THE NETHERLANDS

 21 NOVEMBER 2017 - PIVOT PARK

22-11 Meer info

Dutch Life Sciences conference

Would you like to meet the Dutch Life Sciences & Health industry and explore business opportunities?

Join more than 350 of our participants at the upcoming 13th edition of the Dutch Life Sciences conference on November 22 at Pivot Park in Oss.  Check your mail for interesting discounts for members!

11-12 Meer info

LifetecZONe: Eindejaarsbijeenkomst: ”Welke financieringsvorm past bij mijn bedrijf: tips & tricks”


Weet u welke verschillende vormen van bedrijfsfinanciering er mogelijk zijn voor uw bedrijf? Is een banklening een optie  of hebben uw familie of vrienden u financieel geholpen? Waar is uw bedrijf het meest mee gebaat? Durft u crowdfunding aan? Tijdens deze bijeenkomst delen MKB-ers  hun financieringservaringen met u:  financiering via VC’s, programma’s als LED, LBDF, LSP maar ook Crowdfunding; alles komt aan bod.

01-02 Meer info

Innovation for Health 2018

Innovation for Health is in korte tijd uitgegroeid tot een vooraanstaande conferentie met meer dan 800 vooraanstaande sleutelfiguren en opinieleiders binnen de Nederlandse Life Sciences en Health sector. Ook in 2018 is LifetecZONe supporting partner van dit unieke event. Dit Health & Life Sciences congres wordt gehouden in het WTC in Rotterdam op 1 februari 2018. Leden van LifetecZONe kunnen weer een plekje op de stand aanvragen om hun bedrijf onder de aandacht te brengen of met korting deel  nemen aan dit congres. 

15-03 Meer info

Health Valley Event 2018: jubileumeditie

Op 15 maart 2018 vindt het tiende Health Valley Event plaats in CineMec Nijmegen. Al jarenlang is het event dé ontmoetingsplaats voor iedereen die zich bezig houdt met innovaties, business en wetenschap in de Health- en Life Sciences sector. Als voormalig sponsor of exposant weet u dat het HVE een unieke gelegenheid is voor bedrijven en organisaties om zich aan te verbinden en zich te laten zien!
Ook LifetecZONe zal waarschijnlijk weer met een ledenstand aanwezig zijn. Hierover ontvangt u t.z.t. nog informatie.

Archief