Inloggen op uw account

Lukt u niet om in te loggen? Neem dan contact met ons op.

Wachtwoord vergeten?

Ondernemers in Life Sciences
en Medische Technologie

Lid worden
Terug

Agenda

28-09 Meer info

World of Health Care 2017

In samenwerking met de Topsector Life Sciences & Health organiseert de Task Force Health Care het congrestival World of Health Care (www.wohc.nl) op 28 september 2017 in de Fokker Terminal Den Haag

08-10 Meer info

Een levend hart, zonder lichaam - Het Weekend van de Wetenschap

Tijdens het Weekend van de Wetenschap, op zondag 8 oktober, stelt LifeTec Group het laboratorium open voor publiek. In begrijpelijke taal geven medewerk(st)ers tekst en uitleg over lopende onderzoeken, waaronder onderzoeken die door ‘Brussel’ geïnitieerd zijn. Daar zijn projecten bij waarover je wellicht in de media al wat gehoord hebt. Denk bijvoorbeeld een cure voor diabetes type 1 en onderzoek naar een cure voor osteoarthritis.
 

11-10 Meer info

Hoe breng je Biotech innovaties de zorg binnen ?

Op 11 oktober 2017 organiseert Brainport Techlaw een bijeenkomst op het MMC in Veldhoven. Dit event wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met de Biotech Systems Platform, Health Innovation Campus en Brainport Development. Op deze bijeenkomst zal vanuit verschillende perspectieven gesproken worden over de vraag hoe nieuwe technieken in de zorg geïntroduceerd en in gebruik genomen kunnen worden.

24-10 Meer info

LifetecZONe: LifetecZONe/Health Valley bijeenkomst “Health & Design Challenges” tijdens Dutch Design Week

Save the Date: 24 oktober 2017: 
LifetecZONe/Health Valley bijeenkomst “Health & Design Challenges” tijdens de Dutch Design Week.
Onder meer zullen de volgende personen een interessante presentatie geven: Peter van de Graaf van Choice for Women, Wang Long Li van Tinybots en Anke Kempen van Spark Design & Innovation. Voor de leden is er een rondleiding op de Dutch Design Week rondom Health & Design.

13-11 Meer info

Match2medica 13-15 november Düsseldorf

De Match2medica is een 3-daags bezoek (met 2 overnachtingen) met veel ruimte voor partnering, netwerkevents met verschillende landen en tijd om u te laten inspireren op deze overweldigende beurs. We starten maandag 13 november vanaf 18 uur in Düsseldorf en loopt tot de avond van 15 november. U overnacht in een bijzonder hotel, met goede verbindingen naar het beursterrein en de stad. Wij brengen samen met u vooraf uw zoekvragen in kaart in een intake en hiervan wordt een profiel gemaakt wat ook in de partnering wordt gebruikt.

22-11 Meer info

Dutch Life Sciences conference

Would you like to meet the Dutch Life Sciences & Health industry and explore business opportunities?

Join more than 350 of our participants at the upcoming 13th edition of the Dutch Life Sciences conference on November 22 at Pivot Park in Oss.  Check your mail for interesting discounts for members!

11-12 Meer info

LifetecZONe: Save the Date: LifetecZONe eindejaarsbijeenkomst!

Thema: Ervaringen met financiering: tips & tricks. Sprekers geven een toelichting vanuit hun eigen ervaringen met o.m. fianciering via crowdsurfing en financiering via VC's en ROM's.
Na de presentaties krijgt u de mogelijkheid via een paneldiscusie ook uw vragen en ervaringen te delen. 

01-02 Meer info

Innovation for Health 2018

Innovation for Health is in korte tijd uitgegroeid tot een vooraanstaande conferentie met meer dan 800 vooraanstaande sleutelfiguren en opinieleiders binnen de Nederlandse Life Sciences en Health sector. Ook in 2018 is LifetecZONe supporting partner van dit unieke event. Dit Health & Life Sciences congres wordt gehouden in het WTC in Rotterdam op 1 februari 2018. Leden van LifetecZONe kunnen weer een plekje op de stand aanvragen om hun bedrijf onder de aandacht te brengen of met korting deel  nemen aan dit congres. 

Archief