Inloggen op uw account

Lukt u niet om in te loggen? Neem dan contact met ons op.

Wachtwoord vergeten?

Ondernemers in Life Sciences
en Medische Technologie

Lid worden

Valorisatiemiddag: "Where science meets Business"

Donderdag, 30 maart 2017

Op 30 maart 2017 organiseert TU/e Innovation Lab haar jaarlijkse valorisatiemiddag ‘Where Science Meets Business’. Ditmaal staat valorisatie in Living Labs centraal: kennisuitwisseling, onderzoek en het ontwikkelen en commercialiseren van innovatieve ideeën in samenwerking met studenten(teams). Daarin speelt u een belangrijke rol! 

Inmiddels zijn wij hard aan het werk om een mooi programma voor u neer te zetten. Zo hebben de studententeams een pitchtraining gehad onder leiding van dagvoorzitter Cindy de Koning en hebben wij een aantal leuke werkvormen voor de Meet&Match sessies bedacht waarbij 'resultaat' het doel is. U heeft de keuze uit 14 studententeams waarmee u nader kennis kan maken tijdens de Meet&Match sessies. Mocht u liever een kijkje willen nemen op de Tech Fair, dat is ook mogelijk! Naast de studententeams staan er verschillende bedrijven die graag een praatje met u maken.

Bent u benieuwd naar wat er speelt op het gebied van Living Labs op de Technische Universiteit Eindhoven, en wilt u ontdekken wat de mogelijkheden zijn om samen te werken met de universiteit en haar studententeams, living labs en student-ondernemers? 

Meld u dan nu aan, indien u dit nog niet heeft gedaan. En dan hopen wij hopen u graag te zien op 30 maart! 

​Voor aanmelden en programma: Where Science Meets Business’