Inloggen op uw account

Lukt u niet om in te loggen? Neem dan contact met ons op.

Wachtwoord vergeten?

Ondernemers in Life Sciences
en Medische Technologie

Lid worden

Microfluidics Matchmaking & Networking Event 2017

Dinsdag, 12 september 2017

Samen met hun netwerkpartners MinacNed/FHI (NL), BaselArea Network (Zwitzerland) and MicroTEC Sudwest (DU) organiseert EEN (Enterprise Europe Network) een internationaal matchmaking event tijdens de Basel Life Science week, op 11-13 September 2017. Vorig jaar kwam hier een succesvolle samenwerking uit voort tussen LifetecZONe leden  Axxicon/Helvoet, en een groot Zwitsers diagnostisch bedrijf!

Verder staat de regio Basel staat bekend als de Zwitserse pharma hub voor de wereld met meer dan 25.000 werknemers werkzaam in de lokale farmaceutische industrie. Naast grote bedrijven zoals Roche en Novartis, zijn er honderden kleine en middelgrote bedrijven die zich bezig houden met industriegerelateerde research en development.

Aan dit matchmaking event is voor bezoekers aan de conferentie kosteloos deel te nemen.

Tevens biedt EEN, speciaal voor Nederlandse bedrijven die daar interesse in hebben, een totaal programma aan met een combinatie van activiteiten: namelijk het bovengenoemde matchmaking event, een microfluidics workshop, een aantal bedrijfsbezoeken (IBM, Mettler Toledo) en een netwerk diner op de Nederlandse ambassade. Voor dit specifieke programma (incl. hotel, excl. vlucht) betalen deelnemers een bijdrage. Zie voor meer detailinformatie deze flyer.

Voor meer informatie: Rim H.M. Stroeks (rim.stroeks@kvk.nl, +31 6224 96 416)