Inloggen op uw account

Lukt u niet om in te loggen? Neem dan contact met ons op.

Wachtwoord vergeten?

Ondernemers in Life Sciences
en Medische Technologie

Lid worden
Terug

Agenda

01-02 Meer info

Innovation for Health 2018

Innovation for Health is in korte tijd uitgegroeid tot een vooraanstaande conferentie met meer dan 800 vooraanstaande sleutelfiguren en opinieleiders binnen de Nederlandse Life Sciences en Health sector. Ook in 2018 is LifetecZONe supporting partner van dit unieke event. Dit Health & Life Sciences congres wordt gehouden in het WTC in Rotterdam op 1 februari 2018. Leden van LifetecZONe kunnen weer een plekje op de stand aanvragen om hun bedrijf onder de aandacht te brengen of met korting deel  nemen aan dit congres. 

13-02 Meer info

Digital Health Partnering Event, Bristol (UK)

Hoe hebben technologieën als AI, VR, wearables, apps, sensors en IoT het healthcare landschap opnieuw gevormd en veranderd? Tijdens dit event hoort u er meer over. Het Digital Health Partnering Event richt zich op bedrijven uit de Digitale, Healthcare en Informatica sector  en (sociale) zorgprofessionals.

01-03 Meer info

Netwerkbijeenkomst LifetecZONe en Algemene Ledenvergadering

Blok alvast uw agenda voor 1 maart: vanaf 14.00 uur voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering en vanaf 15.30 uur voor de aansluitende bijeenkomst met netwerkborrel. Tijdens de ALV krijgt u als lid de kans mee te discussieren over het programma, de inhoud van het lidmaatschap en de te volgen strategie. Daarnaast licht de kascommissie de balans van 2017 toe, en het budget voor 2018. Dus laat deze kans niet verloren gaan om uw visie voor LifetecZONe toe te lichten!

15-03 Meer info

Health Valley Event 2018: jubileumeditie

Op 15 maart 2018 vindt het tiende Health Valley Event plaats in CineMec Nijmegen. Al jarenlang is het event dé ontmoetingsplaats voor iedereen die zich bezig houdt met innovaties, business en wetenschap in de Health- en Life Sciences sector. Als voormalig sponsor of exposant weet u dat het HVE een unieke gelegenheid is voor bedrijven en organisaties om zich aan te verbinden en zich te laten zien!
Ook LifetecZONe zal waarschijnlijk weer met een ledenstand aanwezig zijn. Hierover ontvangt u t.z.t. nog informatie.

Archief